TOKSHOTS

Finest Nfl Chance In ta teden boste Gaming Traces From Betmgm

Povsem novi Colti so imeli zvezdnika Jonathana Taylorja, ki je bil dokončen, da bi sklenili nov posel v petek. Zdi se, da bo Taylor igral danes, vendar nobena ni vplivala na novo dajanje. Nyc (1-dos SU/0-3 ATS) še naprej poskuša obvladati 4. mesec, saj drži Seattle glede torkovih večernih tekem. V resnici je sveži Giantsov zločin letos v bistvu postal anemičen.

  • In če so te skupine igrale druga drugo lani, so novi Chargerji zahtevali 23-17, kar bi lahko padlo precej nižje od tega skupnega zneska.
  • Povsem novi 49ers so bili v zgodovini 13-4 sezon, odkar so bili Steelers le 9-8.
  • Vendar pa niso prišli prav do Extremely Pan, poleg tega se pojavi občutek nujnosti, da bi našli tukaj tik pred Zero. ducat preskoči območje ali se upokoji.
  • Kljub temu se razpršeni sedeži izvajajo dos.5/1 in lahko prenesete denar skoraj cuatro/step one za Tennessee.

Zgodovinska zmaga Chicaga je prišla oktobra. 24., 2022, v odločitvi The fresh England. Skupni znesek se je začel pri 45,5 in je bil od petinštiridesetega tedna od TwinSpires. Popolnoma nov Over poskusite prinesti 62 % iz prehodov, ko imate 59 % denarja, najdete na popolnoma novem Spodaj. Baltimore še vedno vidi 53% od prehoda na prehode, če ste 63% od prehoda na gotovino, je vaš Pittsburgh. Zgodnji igralci z zapuščino se nagibajo k Houstonu, pri 55 % vstopnic/66 % denarja.

Game bookers bonus: Povsem novi England Patriots proti Philadelphia Eagles

Takrat pričakujemo, da se bodo izkazale vse Barkleyjeve smernice. Barkley pozna zločine novih Beastov, toda manjkajočih več trideset dni od priprav vas ponavadi upočasni, če tip igra proti Dallasu. Toda v resnici obstaja velika možnost, da sploh ne bo igral, zaradi česar bi lahko Cowboysi postali veliki favoriti.

New york Jets proti Denver Broncos Možnost

game bookers bonus

Do sobote je dosegel vse do 46,5, v četrtek pa se je znižal na 45,5. Trenutno je do 46, z vstopom 8/1 in denarjem nad 9/korak 1 do Overja. Polno se je začelo med 37,5, nekajkrat je doseglo vrh med 38,5 na začetku najnovejšega tedna, ki je danes padlo na 37. “Gremo, da game bookers bonus potrebujete Denver. Nekaj ​​naših najbolj cenjenih strokovnjakov vzame sveže Raiderje , poleg tega pa družbeni denar dežuje znotraj Raiderjev,« vam je povedal izvršni direktor SuperBooka John Murray. Celoten premik 35,5, da vam pomaga 36 sobota, nazaj v petintrideset.5 sreda, ki je zdaj petintrideset.

NFL Opportunity, Traces, Selections, Develops, Better Wagers, Best Predictions Za posedovanje 1. dan 2022: Model podpira Vikinge, Colts

Všeč mi je, da Philadelphia pokriva hitro številko preprostega poklica. Rashee Rice je bila proti sistemu vzmetenja, saj je njihovo stanje dvomljivo, všeč mi je, da Baltimore dobi terensko misijo. Popolnoma novo leto lige NFL se začne tako, da se zajebavate v četrtek, 5. septembra, ko imate povratno tekmo vaše lastne video igre AFC Title. Popolnoma novi Ravens običajno sprostijo svoje novo iskano zaledje, ki vključuje odlično zmanjšanega Lamarja Jacksona in nedavno pridobljenega Derricka Henryja.

Seattle, ki izvaja tako Geno Smith sicer Drew Locke nižje od centra v 2022, je običajno zlahka izginila tarča stavnikov glede 12 mesecev. Denver je pogosto največji osebni užitek v prvem koraku meseca od produkcije Russell Wilson, tako da se lahko Seattle pomerite z njegovim nekdanjim klubom na ponedeljkovih večernih športih. Da je video igra v glavnem času odprta z Denverjem, medtem ko je favorit s tremi in petimi točkami, vendar so se novi Seahawksi po visokih parah povzpeli na 5,5-delne hišne podložnike.

Popolnoma nova Playbook: Njihova sanjska športna knjiga za vsakogar. Od nekaj dni 8’s Nfl Action260dmike Clay

game bookers bonus

To bi lahko imelo eno stvar za vašo predlagano vrnitev Andyja Daltona na podjetniško linijo – takoj navzgor. Sveži NFL Opinion Picks so odlična hendikepirana enota za posedovanje stavnikov za obe strani vašega zidu. Nekateri uporabniki ne potrebujejo svežih kosmičev in se zabavajo z nasprotno od vaše stavne družbe in tistih, ki jih ljudje ponavadi uvedejo, da lahko, ker so “kontrarijski” igralci. Najnovejši igralci stav, ki se pogosto soočajo z visokimi stopnjami znotraj za vsako tekmo, se morda štejejo za “slabe” igralce, vendar vsi vemo, da tudi vi zagotovo raje ustvarjate zmago. Minimalno več/nižje od celotnega seštevka Browns proti Panthers v 41 točkah v Charlottu. Vsaka druga ekipa ima zaplete s podajalci, saj najnovejši Panthers menjava z vašimi Brownsi, da bi imel Bakerja Mayfielda, ki je bil izpodrinjen zaradi zamenjave Clevelanda za Texans za Watsona.